IZBOR UREDNIKA VIRTUOSZ

Osim Frankovića, poziv na konferenciju za medije nije dobio ni Glas otoka dok nije izreagirano

Nestranački kandidat za gradonačelnika Grada Malog Lošinja Mario Franković na službenoj je Facebook stranici izašao s informacijom da je izbačen iz protokola o predstavljanju projekta “Aglomeracija Cres, Martinšćica, Nerezine, Mali i Veli Lošinj” ukupne vrijednosti oko 400 milijuna kuna.

“U ponedjeljak 22. ožujka 2021. trebao sam biti jedan od govornika na konferenciji za medije kojom bi se predstavili dosadašnji radovi. Jučer ujutro dobio sam protokol najavljene konferencije na kojemu sam trebao ukratko reći o fazi u kojoj se nalazi projekt, o daljnjim planiranim aktivnostima i očekivanim rezultatima. Međutim, nakon intervencije gradonačelnice Ane Kučić i njezina zamjenika Ante Nedića tijekom dana je na adresu moje tvrtke stigao izmijenjeni protokol u kojemu nije bilo moga imena. Svjestan sam da sam svojom gradonačelničkom kandidaturom stvorio neviđeni strah, paniku i nervozu u vladajućim strukturama, ali zaista nisam očekivao da će Ana Kučić i Anto Nedić posezati za udarcima ispod pojasa. Ovaj njezin potez samo je još jedan u nizu dokaza da se gradonačelnica i njezin zamjenik ne libe zlorabiti svoje funkcije u svrhu obračuna s političkim neistomišljenicima i onima koji su sposobni učiniti Lošinj boljim mjestom za život”, stoji među ostalim u objavi Frankovića, koji dodaje kako time pokazuju da su osobni imidž i sujeta bitniji od građana Malog Lošinja i problema s kojima se svakodnevno suočavaju.

Nastavno na tu objavu, dodajemo kako poziv na konferenciju za medije nije dobio ni portal Glas otoka, a za što je bila zadužena marketinška agencija “Libra”. Tek nakon naše reakcije prema njima i pravdanja agencije uz čak tri različita odgovora zbog čega je došlo do izostavljanja ovog portala, našli smo se među medijima koji su dobili poziv na predstavljanje skupocjenog projekta koji je, na kraju krajeva, plaćen javnim novcem građana Lošinja, Hrvatske i Europske unije i koji se tako našao na dionici političkog nadmetanja zbog nadolazećih lokalnih izbora.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Zlatko Komadina i Mario Franković najavili zaokret politike na Lošinju

Vedran Morin

Mario Franković najavio predstavljanje kandidacijske liste

Glas otoka

Tonino Picula posjetio Cres i podržao kandidature Gregorovića i Frankovića

Glas otoka