Foto: Vedran Morin (arhiva)
GLAS OTOKA LOŠINJ

Srbijanski mediji se raspisali o lošinjskoj obitelji i nemilim scenama koje prate njihov razvod

Sudeći prema pisanju srbijanskog Kurira, poznata obitelj iz Malog Lošinja se nalazi pred rastavom braka koju prate nemila događanja.

Manuel Curi i Morena Marjanović Curi posljednjih su dana aktualna tema srbijanskog portala koji piše o burnom raskidu dugogodišnje veze i braka starlete i biznismena iz Malog Lošinja. U samo nekoliko dana objavljena su tri članka u kojima se iznose brojne optužbe za nasilje, a prate ih video snimke i fotografije. Razlog zbog kojeg se razilaze Manuel i Morena, prema pisanju Kurira, veza je sudionice “Parova” s Aleksandrom Čabarkapom. Manuel Curi ga u razgovoru za Kurir povezuje s kiminalnim miljeom, zbog čega strahuje za svoj život. Svakako najdramatičniji detalj objavljene trilogije su navodi da je “starleta izvadila pištolj i nasrnula na muža pred žestokim momkom iz Kaluđerice”.

“U strahu sam za život mene i moje kćeri jer je supruga izgubila razum za tim čovjekom. Zamislite da jedna žena, majka maloljetnog djeteta se spanđa s osobom koja je iz kriminalnog miljea. Svima je poznato tko je i što je Čabarkapa. Pokušao sam ju urazumiti, ali uzalud. U strahu sam i nemoćan, naročito nakon što mi je priopćila da će njih dvoje postati roditelji”, ispričao je Curi za Kurir, dodajući kako je dobio informaciju od osobe na visokoj funkciji u beogradskoj policiji kako bi ga na ljeto mogli ubiti zbog uživanja prava na njegove nekretnine.

Manuel Curi u Prijedoru/Kurir.rs

Kurir je za komentar tražio i Morenu Marjanović Curi, a prenose i njezinu objavu s društvenih mreža u kojoj pak ona optužuje Manuela za nasilje, što on opet demantira u sljedećem članku koji se također povezuje s nasiljem i obostranim optužbama.

“Godinama uhođenje, klevete, prijetnje, fizičko i psihičko nasilje, maltretiranje slanjem fotografija raznih cura, odnosno ljubavnica, njihovih guz..a i si.a, snimanjem mobitelom, a onda glumi žrtvu jadnog i dobrog, bira ton i riječi, ološ proračunati, a kad ne snima batine i ostalo. Predstavlja me kao agresivnu i ludu. Ja sam žrtva! Skoro su mi slomljeni vrat i nos, blaži potres mozga i modrice. Objavljivanje intimnog sadržaja iz braka, pokušaji podvođenja, neplaćanje ni jednog računa. Otimanje imovine. Strah me je za život mene i moje obitelji, kao i za imovinu jer prijeti da će nam sve razbiti i uništiti. Ukoliko nam bude falila dlaka s glave ili mi bude razbijen auto, i budemo li napadnuti oružjem ili fizički kao što smo bili, znamo tko je. Njegova familija je poznata po ubojstvima, iznudama, kamatarenju, fizičkim okršajima u Malom Lošinju. Iz straha ga nisam prijavila jer nisam drukara, ali dosta terora”, poručila je Morena za Kurir.

Morena i Čabarkapa iz privatne arhive/Kurir.rs

Za novog dečka Čabarkapu u trećoj objavi od 14. ožujka kaže da je mangup, ali veliki čovjek. Tvrdi da on nije prijetio njezinom suprugu te je podnijela zahtjev za razvodom. Isti članak donosi detalje o Moreninom nasilnom upadu u kuću za koju tvrdi da je u njezinom vlasništvu, a iz razloga jer je Manuel Curi promijenio bravu na ulaznim vratima. Za nekretninu Manuel Curi kaže da je zajednička bračna stečevina, a bravu je promijenio jer je, kaže, bio prisiljen zbog straha za vlastitu sigurnost.

Glas otoka je razgovarao s Manuelom Curijem koji je prethodno izrazio želju da iznese svoju stranu priče za ovaj portal, dok nam je Morenin otac Željko Marjanović Braco, ljutit zbog objava na portalu Kurir, jasno naglasio da nema namjeru svoju kćer dalje izlagati u medijima. Nadovezao se tek na optužbu o napadu pištoljem, za što tvrdi da je bila riječ o suzavcu.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Mali Lošinj i Klaster Lika Destination među najboljim svjetskim zelenim destinacijama

Glas otoka

Kristian Bušić (NL): ‘Nemojmo dozvoliti da se i nama ugasi naš grad’

Vedran Morin

Mario Franković: ‘Pun sam volje i želje za pokrenuti ovaj uspavani grad’

Glas otoka