Pixabay
HRVATSKA ISTRA I KVARNER

Potpore male vrijednosti za poduzetnike s područja Primorsko-goranske županije

Primorsko-goranska županija raspisala je Javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora male vrijednosti iz “Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017. – 2020.” za razvoj malog gospodarstva u 2021. godini – Mjera 1.2.1.

Potpore su usmjerene nabavci opreme za proizvodne i uslužne djelatnosti poduzetnika u sektoru maloga gospodarstva na ruralnom području županije. Prijavitelji moraju imati minimalno jednu zaposlenu osobu (što uključuje samozapošljavanje) i to na puno radno vrijeme počevši od 1. siječnja tekuće godine da bi bili prihvatljivi prijavitelji. Također, nisu prihvatljivi prijavitelji korisnici županijskih potpora po mjerama iz sektora maloga gospodarstva na području Primorsko-goranske županije u 2020. godini. Prilikom odabira prednost će imati žene poduzetnici, mladi poduzetnici te mikro poduzetnici.

Za ovu Mjeru Proračunom za 2021. osigurana su sredstva u iznosu od 2,1 milijun kuna, od čega je milijun kuna predviđeno za poduzetnike/ce iz Gorskoga kotara. Prijave se zaprimaju 30 dana od dana objave Javnog poziva na službenoj Internet stranici Primorsko-goranske županije u zatvorenoj omotnici isključivo poštom putem preporučene pošiljke.

Tekst Javnog poziva te cjelovite Upute za prijavitelje s pripadajućim obrascima za prijavu moguće je naći na poveznici.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Kulturno-turistička ruta ‘Putovima Frankopana’ prilagođena i osobama oštećena vida

Glas otoka

Javni poziv Dubrovačko-neretvanske županije za sufinanciranje projekata organizacije manifestacija u turizmu

Glas otoka

Započele pripremne radnje za rekonstrukciju i dogradnju OŠ ‘Ivana Rabljanina’

Glas otoka