Press/DNŽ
DALMACIJA HRVATSKA

Odobreno 11,9 milijuna kuna za tri projekta Dubrovačko-neretvanske županije

Dubrovačko-neretvanska županija priopćila je kako je odlukom Ministarstva mora, prometa i infrastrukture dodijeljeno je 11,9 milijuna kuna za tri projekta na području županije.

Riječ je o rekonstrukciji luke Drače u sklopu koje će se urediti pedesetak komunalnih vezova, a postojeća riva zaštiti od udara vjetra, potom sanaciji dijela obale i izgradnji gata u luci Cavtat te rekonstrukciji dijela luke otvorene za javni promet u Trpnju.  Ukupna vrijednost projekta u Trpnju je 15.8 milijuna kuna, a sredstvima koje je Ministarstvo osiguralo završit će se zadnja faza tog projekta.

Iz Županije podsjećaju kako je za rekonstrukciju luke u Cavtatu ministar Oleg Butković u siječnju potpisao sporazum s načelnikom Općine Konavle Božom Lasićem i ravnateljem Županijske lučke uprave DNŽ Antunom Banovcem.

“I ova sredstva pokazatelj su kako Dubrovačko-neretvanska županija kontinuirano radi na poboljšanju kvalitete lučke infrastrukture”, zaključuje se u pristiglom priopćenju.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Javni poziv Dubrovačko-neretvanske županije za sufinanciranje projekata organizacije manifestacija u turizmu

Glas otoka

Dubrovačko-neretvanska županija izdvojila 1,7 milijuna kuna u poticajne mjere za zdravstvene radnike

Glas otoka

Kreće energetska obnova ambulante u Trpnju

Glas otoka