Press/HTZ
HRVATSKA

U Americi započelo prikazivanje popularne serije snimane u Hrvatskoj

Nova sezona najgledanije američke reality serije Below Deck Sailing Yacht, u prijevodu “Ispod palube”, koja je snimljena u Hrvatskoj na ljeto 2020. godine, započela je s prikazivanjem na američkoj kabelskoj televiziji “Bravo TV”, izvijestila je voditeljica Ispostave Hrvatske turističke zajednice u Los Angelesu, Iva Bahunek.

“Prikazivanje emisije trajat će najmanje 16 tjedana što je savršen vremenski period za dodatnom promocijom Hrvatske jer je riječ o razdoblju kada Amerikanci najčešće bukiraju svoja putovanja. Dodatni benefit je činjenica što se ova serija prikazuje i u drugim zemljama, a posebice veseli procjena produkcijskog tima kako je, od svih dosadašnjih sezona, najatraktivnija i najzanimljivija upravo sezona snimljena u Hrvatskoj“, istaknula je Bahunek.

Press/HTZ

Dodaje kako je na nedavnoj dodjeli nagrada Zlatni globus, koju u udarnom terminu prenosi televizijska mreža NBC, emitirana reklama za novu sezonu Below Deck, čime je serija, ali i Hrvatska dobila dodatnu vidljivost na američkom tržištu.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")