PGS.hr
POLITIKA

PGS Lošinj: ‘Važemo poznate i manje poznate informacije’

Nakon što su svoje kandidature službeno predstavili lošinjski ogranci HSLS-a s kandidaturom Rudija Ivkovića za gradonačelnika i SDP-a koji stoji iza kandidature Marija Frankovića, čekaju se prve sljedeće najave.

Nastavno na otvoren poziv SDP-a i Frankovića na širenje koalicije sa strankama lijevog centra i objavu Marija Frankovića na službenoj Facebook stranici kojom poziva umirovljenike, IDS i PGS na suradnju, upravo potonje(g) smo zatražili za komentar i službenu najavu kampanje, eventualno i ulazak u koaliciju.

“Predsjedništvo PGS-a Mali Lošinj, u dogovoru sa županijskom središnjicom, razmatra sve okolnosti oko izlaska na predstojeće izbore. Odvaguju se sve poznate i manje poznate informacije. U svakom slučaju, o našoj konačnoj odluci bit ćete na vrijeme informirani”, rekao nam je kratko predsjednik GO PGS-a Branko Domac, zahvalivši se na interesu.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

VIDEO Blatski HDZ predstavio kandidate s liste i programske smjernice

Glas otoka

Na otoku Pagu rovovska borba političkih aktera za svaki glas

Glas otoka

Franciska Jurišić Bačić (HDZ) predstavlja svoju kandidaturu za načelnicu Općine Blato

Glas otoka