GLAS OTOKA IZDVOJENO

OTOČNI DIJALOG Webinar o ruralnom razvoju otoka

Nakon održana dva otočna podcasta i webinara na temu pomorskog dobra i energetske tranzicije, Pokret Otoka nastavlja seriju s jednako važnom temom za otočane – ruralni razvoj.

“Sigurni smo da mnogi od vas žele čuti više o tome što je ruralni razvoj i kakva su iskustva otočana u pripremi, i što je još važnije u provedbi projekata financiranih iz bespovratnih sredstava. Bukirajte kalendar za otočni dijalog koji će se održati 9. ožujka od 18 do 19.30 sati putem FB Live kanala i saznajte zašto je ruralni razvoj jako važan za budućnost i samoodrživost otoka; kako do financijskih sredstava; što se i kako promijenilo proteklih godina te što nas očekuje u budućem financijskom razdoblju”, pozivaju iz Udruge.

Podcast “Ruralni razvoj otoka” vodit će Katarina Slejko iz LAG-a 5, a njeni gosti su Vlaho Komparak, korčulanski pčelar i vlasnik OPG-a te Marin Kukoč, diplomirani inženjer agronomije i vlasnik tvrtke za savjetovanje s posebnim fokusom na ruralni razvoj. Podcast će biti dostupan uživo na službenoj Facebook Stranici Pokret otoka/Island movement. Prethodna registracija nije potrebna.

Webinar

Nakon otočnog dijaloga prati se tema s online edukacijom koja je ujedno i treći webinar u nizu pokretovih edukcija, a održat će se 16. ožujka od 10 do 11 sati. Za sudjelovanje je obvezna prijava koju možete ispuniti >> OVDJE <<. Nakon prijave na e-mail ćete pravovremeno dobiti poveznicu za spajanje na ZOOM platformu.

Online edukaciju (webinar) vodit će dr.sc. Marin Kukoč, diplomirani inženjer agronomije s dugogodišnjim iskustvom u provedbi EU fondova za ruralni razvoj. U sklopu edukacije naučiti ćete više o načinu osnivanja OPG-a, njegovu poslovanju te o mogućnostima financiranja projekata putem mjera Programa ruralnog razvoja. Svi sudionici moći će aktivno sudjelovati u edukaciji putem ZOOM platforme, odnosno putem chata postavljati pitanja našem predavaču.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Besplatni online seminar ‘(O)PG – Osnivanje i uvjeti poslovanja’

Glas otoka

Webinar na temu pomorskog dobra u organizaciji Udruge Pokret otoka

Glas otoka

PRVI OTOČNI PODCAST Serija podcasta i webinara započinje s temom pomorskog dobra

Glas otoka