Preslika
POLITIKA

HNS Lošinj: ‘U tijeku su pregovori sa više stranaka’

Gradski ogranak Hrvatske narodne stranke Mali Lošinj nije proveo redovitu Izbornu skupštinu u roku predviđenom prema Statutu stranke, zbog čega je istekao mandat dosadašnjem predsjedništvu na čelu sa Damirom Mlacovićem, otkriva nam izabrani povjerenik za Mali Lošinj Elvis Živković.

Na naš upit o izlasku na lokalne izbore, Živković podsjeća kako je HNS politički aktivan unazad 30 godina i dodaje da će se ta aktivnost nastaviti i na nadolazećim izborima.

“Na posljednjim lokalnim izborima HNS je sudjelovao u koaliciji sa IDS-om. Nakon osvojena dva mandata u Gradskom vijeću, na prijedlog koalicije IDS-HNS, koalicija stranaka na čelu sa HDZ-om prihvatila je prijedlog naše koalicije o izboru predsjednika GV-a”, podsjeća povjerenik gradskog odbora HNS-a napominjući kako sa HDZ-om i partnerima nisu koalirali nakon posljednjih lokalnih izbora.

O trenutnim aktivnostima nije otkrio previše, posebno se to odnosi na pregovore koji su u tijeku.

“Pregovori sa više stranaka su u tijeku, s čime je upoznato i predsjedništvo stranke, te ćete o svemu na vrijeme biti obaviješteni”, zaključuje Živković za Glasotoka.hr.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

VIDEO Blatski HDZ predstavio kandidate s liste i programske smjernice

Glas otoka

Na otoku Pagu rovovska borba političkih aktera za svaki glas

Glas otoka

Franciska Jurišić Bačić (HDZ) predstavlja svoju kandidaturu za načelnicu Općine Blato

Glas otoka