Facebook/Grad Cres
CRES GLAS OTOKA

Uređuje se parkiralište u Martinšćici na Cresu

Zamjenik gradonačelnika Grada Cresa Marin Gregorović i djelatnik gradskog odsjeka za komunalno-stambeni sustav Ismet Krupić posjetili su Martinšćicu kako bi se upoznali s odvijanjem radova na uređenju parkirališta, objavljeno je na stranicama Grada, odakle podsjećaju kako je lani započela prva faza uređenja tijekom koje su izvedeni potrebni iskopi za kanalizacijsku i oborinsku odvodnju, a nastavilo se s postavljanjem rubnjaka te će uskoro biti ugrađen separator ulja.

Facebook/Grad Cres

“U nastavku radova parkiralište će se asfaltirati i hortikulturalno urediti njegov okoliš. Ukupna vrijednost investicije je oko milijun kuna”, navodi se.

U pratnji Fiorenca Pinezića, predsjednika Mjesnog odbora Martinšćica, dogradonačelnik Gregorović susreo se s Ivom Saganićem, osnivačem Muzeja “Andrija Linardić”, s kojim je razgovarao o tome što bi se moglo učiniti kako bi muzej bio prepoznatljiviji.

Također, Gregorović i Pinezić su dogovorili koje još intervencije u komunalnom sustavu treba učiniti kako bi se ispravili manji nedostaci.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

SDP-ov Marin Gregorović okupio široku koaliciju, među njima i HSU

Vedran Morin

Plenkoviću, što sad imaš za reći? HDZ-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Cresa koristi covid dodatak za predizbornu kampanju

Vedran Morin

Marčelo Damijanjević (NL) najavio kandidaturu za gradonačelnika Cresa

Vedran Morin