Radio Pag
GLAS OTOKA PAG

DVD Pag kupio opremu vrijednu 65.000 kuna

DVD Pag je u sklopu obnove opreme za svoje dragovoljce, a u suradnji s Gradom Pagom i Vatrogasnom zajednicom Zadarske županije, kupio vatrogasnu opremu u vrijednosti 65.000 kuna, javlja Radio Pag. Od  toga je 10.000 kn sponzorirala Vatrogasna zajednica Zadarske županije, a ostatak Grad Pag.

“Zahvaljujem se gospodinu Željku Šoši kao i gradonačelniku Anti Fabijaniću na uručenim donacijama. Cilj nam je bio uz Javnu vatrogasnu postrojbu Pag opremiti i dobrovoljce DVD-a Pag da mogu djelovati i raditi na požarima i intervencijama otvorenog prostora kao back up Javnoj vatrogasnoj postrojbi. Radi se o osobnoj zaštitnoj opremi za dvadeset dobrovoljaca. Svaki ima vatrogasne interventne čizme, dvodijelno šumsko odijelo, vatrogasnu kacigu, vatrogasnu lampu, remen, potkapu, rukavice i ruksak da se jednostavno mogu s opremom transportirati gdje god bude potrebno na ovom dijelu županije”, tom je prigodom za Radio Pag izjavio predsjednik DVD-a Pag, Jure Orlić.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

DVD-u Pag novo vatrogasno vozilo vrijedno 2,5 milijuna kuna

Glas otoka

Dobrovoljni vatrogasci Paga razveselili pripadnike vatrogasne mladeži

Glas otoka

DVD Pag dobio dva kompleta vatrogasnih zaštitnih odijela za zaštitu od opasnih materijala

Vedran Morin