Press
GLAS OTOKA IZDVOJENO KRK

Krčke mažoretkinje krenule s redovnim treninzima, u tijeku upisi novih članica

Zbog pandemije koronavirusa, mažoretkinje otoka Krka bile su pet mjeseci izvan pogona. No, popuštanjem epidemioloških mjera i paralelno s lijepim vremenom, krčke mažoretkinje krenule su s održavanjem svojih redovnih treninga.

Press

Nesretna pandemija uskratila je i dvije velike turneje, one u Londonu i New Yorku kojima su se djevojke izuzetno veselile.

“Moramo podsjetiti da su djevojke prije koronakrize tj. tijekom 2019. godine gostovale u 15 gradova diljem Europe, a neki od tih gradova su Barcelona, Rim, Monte Carlo i Nica”, ističe voditeljica Elizabeta Mikelj.

London i New York će pričekati da se smiri situacija s koronavirusom, a u međuvremenu Mažoretkinje otoka Krka pozivaju sve djevojke i djevojčice od 4 do 25 godina da im se pridruže i zajedno s njima stvaraju nove uspomene.

Press

Sve informacije vezane za upise mogu se dobiti putem njihove Facebook stranice “Mažoretkinje otoka Krka”, putem e-pošte mazoretkinje.otoka.krka@gmail.com ili na broj 098/260-608. Dobrodošli su svi koji vole ples, dobru zabavu, natjecanja i putovanja.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Mažoretkinje otoka Krka zajedničkim druženjem zaključile plesnu sezonu 2019/2020

Vedran Morin

Mažoretkinje otoka Krka okitile se brojnim medaljama na Mažoret turniru

Glas otoka

Mažoretkinje otoka Krka krenule s treninzima

Glas otoka