Vedran Morin/Glas otoka/arhiva
POLITIKA

Grad Mali Lošinj se u 2021. planira zadužiti za 18,5 milijuna kn i rasprodati imovinu ukupne vrijednosti 10 milijuna kn

Planirana zaduženja i rasprodaja gradske imovine dio su “vizije razvoja” HDZ-ove gradonačelnice Grada Malog Lošinja Ane Kučić, što se lako može ustanoviti u proračunskoj rubrici na gradskom webu pod “obrazloženjem proračuna i projekcija”.

Izvor: Grad Mali Lošinj

Naime, Grad Mali Lošinj se planira zadužiti za 18,5 milijuna kuna, a paralelno s time je planirana prodaja zemljišta ukupne vrijednosti 6 milijuna kuna i stanova ukupne vrijednosti 4 milijuna kuna – i to samo u 2021. godini. Između ostaloga se navodi da se iz Proračuna izdvaja 290.000 kuna za kazne, međutim u tom obrazloženju ne navodi se o kakvim kaznama je konkretno riječ, a što bi otočna javnost svakako trebala znati.

Također, iz Grada Malog Lošinja i dalje ne žele potkrijepiti sve glasnije sumnje da novac od prodaje stare zgrade osnovne škole nije na računu, što tek riječima opovrgava gradonačelnica Ana Kučić.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

FOTO U Malom Lošinju održan HDZ-ov predizborni skup, pogledajte kako su kršene mjere

Vedran Morin

Predstavljanje HDZ-ovih kandidatkinja za Cres i Mali Lošinj

Vedran Morin

OTKRIVAMO Stanje s financijama Grada Malog Lošinja je dramatično, upitne su čak i plaće

Vedran Morin