Vilson Berisha/Glas otoka
GLAS OTOKA

Hrvatska pošta: ‘Paket24 dostavlja pakete do 10 kilograma na sve otoke’

Hrvatska pošta za sve je otoke omogućila dostavu paketa mase do 10 kilograma, umjesto dva kilograma koliko je ranije bio slučaj, a putem usluge brze dostave “Paket24”, objavljeno je na službenim stranicama.

Dostava uslugom “Paket24” na otoke ovisi o više uvjeta, poput propisane mase vozila na trajektima i ograničenja ili zabrane vožnje kombijima po otoku, stoga se dostava na pojedinim otocima obavlja do poštanskog ureda u kojem korisnik može preuzeti paket.

“Hrvatska pošta kontinuirano traži načine da njene usluge građanima budu još dostupnije. Svjesni smo velike važnosti Hrvatske pošte u zajednici, posebno u prometno slabije povezanim mjestima i na otocima, te je ova odluka donesena na dobrobit svih naših korisnika na otocima”, poručuju i dodaju kako poštanske urede na kopnu i otocima pretvaraju u centre usluga u kojima privatni i poslovni korisnici mogu osim poštanskih obaviti i bankarske, osiguravateljske, telekomunikacijske i maloprodajne usluge.

“U poštanskim uredima mogu se koristiti i usluge Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u sklopu kojih se mogu preuzeti potvrde ili predati zahtjevi. Više od 1000 poštanskih ureda najveća je maloprodajna mreža u Hrvatskoj, a nalaze se u više od 800 mjesta”, zaključuju iz Hrvatske pošte.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Uplate pomoći potresom pogođenom području u poštama bez naknade

Glas otoka

Hrvatska pošta u optjecaj pustila hrvatsku Kriptomarku 2

Glas otoka

HP u optjecaj pušta poštansku marku s motivima iz crkve sv. Nikole na Visu

Glas otoka