Foto: Press/MPR/ACI
HRVATSKA

ACI u 2020. zabilježio ukupan prihod od 185 milijuna kuna

Tvrtka Adriatic Croatia International Club (ACI), najveća hrvatska nautička tvrtka, u poslovnoj 2020. godini ostvarila je 179,7 milijuna HRK poslovnih prihoda, pokazuje objavljeno nerevidirano izvješće o rezultatima poslovanja.

U navedenom poslovnom razdoblju, kako se navodi u priopćenju, EBITDA tvrtke ACI iznosila je 70,7 milijuna HRK. Unatoč otežanim uvjetima poslovanja, ACI je ostvario pozitivan neto financijski rezultat u iznosu od 194 tisuće HRK.

“Možemo reći da smo više nego zadovoljni ostvarenim poslovnim rezultatima, s obzirom na okolnosti u kojima su se našli gospodarstvo i turizam u protekloj godini. Smatramo kako su ostvareni rezultati u prvom redu posljedica očuvanja partnerskih odnosa s ključnim poslovnim partnerima, zatim smanjenja rashodovne strane, a sve to uz zadržavanje svih materijalnih prava zaposlenika ACI-ja. Vjerujemo kako su naši zaposlenici te poslovni partneri ključna snaga tvrtke, koju ćemo nastojati zaštititi i u narednom razdoblju”, poručio je predsjednik Uprave društva ACI d.d., Kristijan Pavić.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

ACI marina Rovinj nominirana za najbolju svjetsku marinu u kategoriji ‘The Best Superyacht Marina Award’

Vedran Morin

ACI Club o gradnji marine na Velopinu: 'Idejni projekt je u postupku izrade'

Vedran Morin