Press
POLITIKA

Franciski Jurišić Bačić priznanje Općine Blato za najboljeg djelatnika u kulturi

Franciska Jurišić Bačić dobitnica je priznanja Općine Blato za najboljeg djelatnika u kulturi, priopćeno je iz OO HDZ-a Blato, čija je kandidatkinja za načelnicu.

“Ovime je još jednom potvrđen neosporan doprinos Jurišić Bačić kulturnom pa tako i društvenom životu Blata. Naime, radi se o priznanjima koje Općina svake godine dodjeljuje zaslužnim pojedincima iz pojedinih područja, pa su tako Francisku Jurišić Bačić za ovo priznanje predložili Ogranak Matice hrvatske u Blatu, čija je tajnica i dugogodišnja članica te Društvo Naša djeca Blato, a čija je Jurišić Bačić predsjednica”, navodi se u priopćenju blatskog HDZ-a.

Franciski Jurišić Bačić ovo je priznanje potvrda dugogodišnjeg aktivnog djelovanja u kulturnom životu Blata kroz članstvo u Ogranku MH, aktivnostima i događanjima u čijem je provođenju aktivno sudjelovala. Također, Jurišić Bačić je kao predsjednica Društva “Naša djeca” Blato potaknula brojne akcije i organizirala razna događanja te je ovo priznanje svakako potvrda doprinosa kulturnom i društvenom životu Blata, ali i dodatni poticaj za aktivan angažman u budućnosti.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

VIDEO Blatski HDZ predstavio kandidate s liste i programske smjernice

Glas otoka

Franciska Jurišić Bačić (HDZ) predstavlja svoju kandidaturu za načelnicu Općine Blato

Glas otoka

Na članove liste blatskog HDZ-a za vrijeme fotografiranja bačen ‘topovski udar’

Glas otoka