Fotografije: VMO Unije
GLAS OTOKA OSTALI

Na Unijama devastiran niskonaponski razvodni ormar, a zabilježene su i provale u kuće i oštećenja na pokretninama

VMO Unije na službenoj Facebook stranici je objavio da je nepoznati počinitelj ili više njih ošteti(l)o novopostavljeni niskonaponski razvodni ormar koji služi za nesmetan rad vodovoda i kanalizacije.

“Ormarić još nije ni proradio, a već se našao netko neodgovoran i zlonamjeran koji sramoti naš otok”, navodi se između ostaloga u objavi VMO Unije.

Također, u posljednjih nekoliko dana dogodilo se više provala u privatne stambene objekte, a pritom su zabilježena i razna oštećenja na pokretninama poput razbijenih stakala na građevinskoj mehanizaciji i probušene gume na traktorima i prikolicama.

Kako doznajemo, policija je upoznata s ovim događanjima, međutim izlazak na teren ovisit će o prijavama vlasnika koji su oštećeni u ovom valu devastacija. Iz tog razloga i VMO Unije poziva vlasnike nekretnina i pokretnina da provjere jesu li možda oštećeni, te da pritom svaku nastalu štetu prijave Policijskoj postaji u Malom Lošinju.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")