Facebook
DALMACIJA HRVATSKA POLITIKA

Ivan Dabo Đono (HDZ) objavio kandidaturu za gradonačelnika Grada Novalje

Ivan Dabo Đono na svojoj službenoj Facebook stranici najavio je kandidaturu za gradonačelnika Grada Novalje. 63-godišnji HDZ-ov kandidat rodom iz Novalje bio je gradonačelnik u čak pet mandata (1993.-2013.), a kasnije ga je zamijenio dotadašnji tajnik i aktualni gradonačelnik Grada Novalje, Ante Dabo.

“Hvala kolegama na povjerenju koje su mi ukazali ponovnom kandidaturom za gradonačelnika naše Novalje. Sada svi zajedno imamo zadaću steći povjerenje većine birača i ispuniti svoj izborni cilj, a to je osvojiti većinu članova u Gradskom vijeću i pobijediti na izborima za gradonačelnika”, navodi u objavi na službenoj Facebook stranici HDZ-ov kandidat i predsjednik GO, Ivan Dabo Đono.

Lokalne prilike ukazuju na to da je riječ o živopisnoj osobi, obiteljskom čovjeku i ocu troje djece, gastronomskom stručnjaku, pjesniku i publicistu, članu Društva hrvatskih književnika, sportskom funkcioneru u lokalnome nogometnom klubu, novaljskom Bandiću kako mu prisvajaju, a zapamćen je i zbog činjenice da je Novalji priskrbio status Grada. Povratak u politiku stariji Dabo namjerava okruniti šestim gradonačelničkim mandatom.

“Konačno, sretno”, “Neka je sa srićom, pozdrav iz Kanade”, “Bez vas nema napretka, samo tako s vama u budućnost” i “Sretno Ivane, samo naprid, uz tebe smo”, samo su neke od poruka podrške koje je dobio Ivan Dabo na svojoj stranici.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Gradonačelnik Novalje opet bi tužio novinare, a ponovno proziva i optužuje HDZ-ovog Dabu

Vedran Morin

Ivan Dabo Đono (HDZ): ‘Vratit ćemo Novalji učinkovitost i dostojanstvo državne uprave’

Vedran Morin

Ivan Dabo Đono (HDZ): ‘Gradonačelnik obmanjuje učenike, djelatnike škole, roditelje i cjelokupnu javnost’

Vedran Morin