Press
POLITIKA

VIDEO Franciska Jurišić Bačić (HDZ) predstavila kandidaturu za načelnicu Općine Blato

Općinska organizacija HDZ-a općine Blato predstavila je kandidaturu Franciske Jurišić Bačić, mag.bibl., na lokalnim izborima koji slijede u svibnju ove godine.

Franciska Jurišić Bačić (34), ravnateljica Narodne knjižnice Blato, uvodno je u svom predstavljanju istaknula da joj je čast predstaviti se kao kandidatkinja HDZ-a za načelnicu Općine Blato.

“Zasnivanjem obitelji, Blato postaje moj dom za kojeg želim bolju budućnost, kako za svoju djecu tako i za sve nas. Kao ravnateljica Narodne knjižnice kroz društveno-volonterski rad, tajnica ogranka Matice Hrvatske i predsjednica Društva naša djeca u Blatu i za Blato organizirala sam brojna događanja i aktivnosti”, podsjetila je kandidatkinja.

Odgovor na pitanje kako i zašto se odlučila prihvatiti kandidaturu za načelnicu Općine Blato ističe, jednostavan je.

“Nisam osoba koja promatra, već koja djeluje. Situacija u nikad zaduženijoj i podijeljenijoj Općini Blato za mene je neprihvatljiva. U svom radu zalagat ću se za Blato bez podjela jer upravo je to dovelo do zaostajanja u svakom njegovom pogledu. Pružam svima ruku suradnje. Vodit ću se jedino interesima Blata bez politikanstva i nepotrebnih sukoba. Bit ću vaša načelnica u punom smislu te riječi, poručila je Jurišić Bačić.

Dodala je da će surađivati s poduzetnicima, radnicima u gospodarstvu, poljoprivredi i turizmu.

Predstavljanje kandidature i ostale poruke kandidatkinje pogledajte u video prilogu.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

VIDEO Blatski HDZ predstavio kandidate s liste i programske smjernice

Glas otoka

Na otoku Pagu rovovska borba političkih aktera za svaki glas

Glas otoka

Franciska Jurišić Bačić (HDZ) predstavlja svoju kandidaturu za načelnicu Općine Blato

Glas otoka