Pavela Digital
POLITIKA

VIDEO Franković objavio službeni video svoje kandidature za šefa Lošinja

“Ono što želim je suradnja sa svima koji žele promjene. Bez dvosmjerne komunikacije nema napretka”, poručuje kandidat za gradonačelnika Grada Malog Lošinja Mario Franković na svojoj službenoj Facebook stranici, a na kojoj je u 15 sati objavljen i najavni video kampanje.

> LOŠINJ 20. GRADONAČELNIK 21. Stoji li iza plavo-zelenih poruka budući gradonačelnik Lošinja?
> NAJAVA Razgovor s kandidatom za gradonačelnika Grada Malog Lošinja
> Mario Franković: ‘Pun sam volje i želje za pokrenuti ovaj uspavani grad’

“Moj program sastoji se od četiri smjernice. #živiOTOK​ se sastoji od demografskih i socijalnih mjera; #otvorenOTOK​ označava pozicioniranje otoka kao kvalitetne turističke destinacije, mjesta ugodnog za život, bez diskriminacije i transparentnost gradske uprave. #uređenOTOK​ je smjernica koja označava potrebu za ulaganjima u prometnu infrastrukturu, prostorno uređenje i prometnu povezanost; #pametanOTOK​ je dio programa vezan uz održivi razvoj i digitalizaciju. Naš cilj je vratiti povjerenje u gradske institucije i potaknuti razvoj poduzetništva, poljoprivrede i prije svega – stvoriti mjesto ugodno za život. Iza mene i moje kandidature ne stoje nikakvi lobiji niti interesne skupine već ljudi s imenom i prezimenom koji žele jedan novi – bolji Lošinj. Isto tako, želim pružiti ruku suradnje svima onima koji dijele naše želje i koji žele sudjelovati u realizaciji našeg programa. Otvoreni smo za suradnju sa svim sudionicima društveno-političkog života koji žele promjene”, stoji u opisu video najave kandidature Marija Frankovića.

Lokalni izbori održat će se 16. svibnja, a ubrzo po zatvaranju birališta znat ćemo je li Lošinj okrenuo novi smjer ili zadržao stari.

 

 

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

VIDEO Blatski HDZ predstavio kandidate s liste i programske smjernice

Glas otoka

Na otoku Pagu rovovska borba političkih aktera za svaki glas

Glas otoka

Franciska Jurišić Bačić (HDZ) predstavlja svoju kandidaturu za načelnicu Općine Blato

Glas otoka