Pixabay
DALMACIJA HRVATSKA

Radionica ‘Osnove digitalnog marketinga’

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu “Osnove digitalnog marketinga”, koja će se održati u Dubrovniku, 18. veljače s početkom u 10:00 sati, u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik (Vukovarska 16 – IV. kat, zgrada bivše vojarne).

Radionica će polaznicima omogućiti uvid u digitalni marketing, s posebnim naglaskom na marketinško planiranje putem web-a (Google Ads, Google Analytics, Google My Business i MailChimp). Pojasnit će se i SEO optimizacija web stranice za tražilice, kao i marketing na društvenim mrežama.

Predavanje će održati stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja, Krešimir Koružnjak. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos. Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine je voditelj projekta “Google digitalna garaža” – Learn with Google.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

– sljedeće poveznice;
– maila: dcp@dcp.hr,
– ili telefona: 020/418-401.

Radionica će se održati uz strogo poštivanje epidemioloških mjera.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Snimka online seminara ‘(O)PG – Osnivanje i uvjeti poslovanja’

Vedran Morin

Besplatni online seminar ‘(O)PG – Osnivanje i uvjeti poslovanja’

Glas otoka

Centar za poduzetništvo Dubrovačko neretvanske županije poziva na virtualno predavanje ‘Kriza kao prilika’

Glas otoka