GLAS OTOKA IZDVOJENO PROMO

Iz lepeze oglasa za posao izdvajamo ponude na Krku te u Cresu i Hvaru

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri. Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Prima namještaj traži voditelja maloprodaje salona (m/ž) u Krku. Prijave su otvorene do 21.2. Radni zadaci obuhvaćaju poslove vođenja tima prodaje uključujući vođenje i praćenje tima, prenašanje razmišljanja i savjeta članovima tima te oticanja na aktivnu uključenost u prodaji kao i formiranja planova za osobni razvoj tima. Traži se minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Mare & Mons, obrt za turizam, zapošljava kuhara (m/ž) u Malinskoj. Prijave su otvorene do 7.3. Posao obuhvaća pripremu hrane u restoranu. Poželjno je iskustvo na sličnim poslovima. Plaća ovisi o iskustvu i sposobnosti djelatnika. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje na linku.

Mariška d.o.o. traži spremača (m/ž). Lokacija rada je Krk, a prijaviti se možete do 5.3. Radni zadaci obuhvaćaju poslove spremanja i održavanja čistoće u apartmanskim prostorijama. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Provjerite detalje ovdje.

Trumm traži tehnologa u proizvodnji ALU stolarije (m/ž) u Malinskoj. Prijave su otvorene do 10.3. Posao obuhvaća kreiranje projektne dokumentacije, razrade i pripreme nacrta za proizvodnju te poslova izrade radnih naloga i plana proizvodnje i sl. Poslodavac osigurava smještaj te nudi stalni radni odnos. Potrebna je viša stručna sprema, znanje engleskog jezika te radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Ugo 365 j.d.o.o. traži pizza majstora (m/ž) u Punatu. Prijave su otvorene do 11.3. Od kandidata se očekuje radno iskustvo od godinu dana. Posao obuhvaća pripremanja različitih vrsti pizza. Poslodavac omogućuje smještaj. Saznajte detalje na linku.

Vitus d.o.o. zapošljava arhitekta suradnika (m/ž) u Malinskoj. Prijave se zaprimaju do 5.3. Radni zadaci uključuju poslove izrade i razrade projektiranja građevina i 3D projektiranja. Nije potreban položen stručni ispit. Od kanidata se očekuju informatička znanja u ArhiCad-u, MS Office-u i AutoCAD-u. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Faresina d.o.o. zapošljava konobare (m/ž). Traži se više osoba za rad. Lokacija rada je Cres, a prijave su otvorene do 22.2. Potrebno je minimalno radno iskustvo od tri mjeseca te srednja stručna sprema. Više na linku.

Dežmarija, obrt, zapošljava građevinske radnike (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 10.3. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno i osigurava smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Niskogradnja d.o.o. zapošljava na poziciji spremač (m/ž) u Krku. Poslodavac osigurava samački smještaj. Radni zadaci obuhvaćaju poslove čišćenja apartmana. Od kandidata se očekuje minimalno završena osnovna škola. Više na linku.

Ugostiteljsko ribarski obrt Paladini zapošljava šankista (m/ž), pomoćnog konobara (m/ž), kuhara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž), konobara (m/ž), gril majstora (m/ž) i hostesu – domaćicu u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Hvar. Provjerite uvjete i kako ostvariti prijavu ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Glas otoka i Posao.hr donose ažuriranu ponudu poslova na otocima

Glas otoka

Ponuda s otoka: Nude se poslovi na Pagu, Murteru, Braču i Hvaru

Glas otoka

U Hvaru se traže kuhari, majstor za strojeve i zidar, u Komiži vodoinstalater i konobari

Glas otoka