POLITIKA

LOŠINJ 20. GRADONAČELNIK 21. Stoji li iza plavo-zelenih poruka budući gradonačelnik Lošinja?

Proteklih sedam dana na portalu Glas otoka i društvenim mrežama pojavile su se poruke koje su zaintrigirale lošinjsku javnost.

Naime, nakon upečatljive prve poruke “Prošle godine na području Grada Malog Lošinja rođeno je 70 djece” koju prati hashtag #živiOTOK uslijedile su još tri slične s potpisima #otvorenOTOK, #uređenOTOK i #pametanOTOK. O čemu je konkretno riječ javnosti ćemo uskoro predstaviti u ekskluzivnom razgovoru s kandidatom koji bi mogao postati ozbiljni politički konkurent aktualnoj HDZ-ovoj gradonačelnici Ani Kučić na lokalnim izborima u svibnju. U ovom trenutku možemo sa sigurnošću najaviti službeno predstavljanje kandidature video priopćenjem, a koje bi prema našim saznanjima trebalo uslijediti kroz idućih nekoliko dana.

Iza plavo-zelenih poruka stoji, dakle, poznato otočno lice i prvi izazivač aktualnoj gradonačelnici. Krilatica “Lošinj 2.0, Gradonačelnik 2.1.” posljednja je u nizu poruka, a prema svemu sudeći kandidat za gradonačelnika želi nadograditi Lošinj. Nakon posljednjih događanja, pred njim sigurno nije lak zadatak ukoliko osvoji većinsko povjerenje birača.

Video priopćenje koje očekujemo donosimo u cijelosti, kao što je običaj na ovom portalu, te s nestrpljenjem očekujemo doznati odgovore na pitanja “kakav Lošinj sutra vidi potencijalni gradonačelnik i tko ga podržava u izbornoj utrci”.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

VIDEO Blatski HDZ predstavio kandidate s liste i programske smjernice

Glas otoka

Na otoku Pagu rovovska borba političkih aktera za svaki glas

Glas otoka

Franciska Jurišić Bačić (HDZ) predstavlja svoju kandidaturu za načelnicu Općine Blato

Glas otoka