Pixabay
DALMACIJA HRVATSKA

Centar za poduzetništvo Dubrovačko neretvanske županije poziva na virtualno predavanje ‘Kriza kao prilika’

Centar za poduzetništvo Dubrovačko neretvanske županije poziva sve zainteresirane na virtualno motivacijsko predavanje “Kriza kao prilika” koje će se održati u četvrtak, 11. veljače, s početkom u 10 sati.

Kroz prethodna tri virtualna motivacijska predavanja prof. dr. Velimira Sriće na temu “Kako uspjeti u Post-Covid vremenu”, željelo se potaknuti mindset lokalnih poduzetnika te im pružiti poticaj da iskoriste činjenicu kako kriza nije samo kriza već je u dosta slučajeva kriza i prilika. Nakon uspješno odrađenih predavanja, na scenu stupaju lokalni poduzetnici, koji su krizu prepoznali kao priliku i, uz modifikaciju ili promjenu “stare” djelatnosti, nastavili poslovati i u ovim turbulentnim i neizvjesnim vremenima.

Prva u predstavljanju svoje percepcije krize kao prilike je Ines Nanić koja je, kako bi nastavila poslovati, poslovanje promijenila iz korijena.

O predavačici:

Predavačica je Ines Nanić koja je 2004. godine završila Rochester Institute of Technology Croatia – RIT Hrvatska, a od 2008. godine vlasnica je trgovačkog društva Dubrovnik događanja d.o.o. Nakon rekordne 2019. godine, nastupila je 2020. godina koja je donijela veliki preokret u poslovanju trgovačkog društva. Gđa. Nanić je, unatoč svim otkazanim poslovnim aktivnostima, nastavila raditi „behind the scenes“ kako bi održala poduzeće i pripremila poslovanje za trenutak povratka poslovnih aktivnosti. Sva svoja znanja i iskustvo preusmjerila je na networking marketing te je postala promotor multinacionalne kompanije “Young Living Essential Oils”.

Za sudjelovanje na online predavanju prijavite se putem:

– poveznice na LINKU

– maila: dcp@dcp.hr

– telefona: 020/418-401

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Snimka online seminara ‘(O)PG – Osnivanje i uvjeti poslovanja’

Vedran Morin

Besplatni online seminar ‘(O)PG – Osnivanje i uvjeti poslovanja’

Glas otoka

Radionica ‘Osnove digitalnog marketinga’

Glas otoka