Agencija Posada
GLAS OTOKA PAG

Pag Outdoor produljuje turističku sezonu otoka na osam mjeseci

Rezultat udruživanja turističkih zajednica otoka Paga je projekt Pag Outdoor koji se pretvara u zanimljiviju otočnu outdoor platformu. Pag Outdoor u ovim posebno teškim vremenima za turizam doživljava nove kvalitativne iskorake i ponudu čitavoga otoka Paga, koji povezuje čak dvije županije, Ličko-senjsku i Zadarsku te pet otočnih turističkih zajednica, diže na znatno višu razinu.

Outdoor otoka Paga, naime, povezuje četiri standardne aktivnosti (bike, trail, climbing, kayaking), ali s obzirom da ih pozicionira u apsolutno unikatno okruženje paške prirode oni postaju jedan od razvojnih trenutaka na kojima će se turizam ovog otoka zanimljivog oblika razvijati u nekoliko smjerova. Vremenski će kalendarsku sezonu produžiti na najmanje osam mjeseci baš kao što će istodobno dati dodatne sadržajne impulse razvoju niza djelatnosti na otoku, posebno onim povezanim s hotelijerstvom, gastronomijom i specifičnom poljoprivredom.

Projekta Pag Outdoor rezultat je zajedničkog udruživanja otočnih turističkih zajednica TZG Novalje, TZG Paga, TZO Kolan, TZO Povljana i TZ Stara Novalja na razvoju projekta, a uslijedila je i potpora Ministarstva turizma i sporta koje je osiguralo 150.000,00 kuna za provođenje projekta.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Paške staze Druga strana Mjeseca uključene u projekt Pag Outdoor

Glas otoka