facebook.com/pg/HDZ1989
POLITIKA

Plenković o događanjima u Saboru: ‘Ovo nećemo zaboraviti’

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na svečanosti puštanja u rad LNG terminala i spojnog plinovoda Zlobin Omišalj, a u razgovoru s novinarima osvrnuo se na aktualnosti posljednjih dana.

Tom je prilikom poručio oporbi da nikada neće zaboraviti što je rušila kvorum “znajući da se jedan zastupnik HDZ-a trenutno bori za život. Ovo nećemo zaboraviti, ne bi trebala ni hrvatska javnost”, poručio je, javlja HRT.

“Što se tiče članarine u HGK-a, svjedočimo brojnim populističkim inicijativama prepunim demagogije. Članarina iznosi 42 kune mjesečno, to je očito razlog za ovakvu inicijativu. Nitko ne kaže da HGK-a ne može bolje raditi, ali ima svoju tradiciju 160 godina, malo i više. to nisu tijela koja se demontiraju na brzinu, zbog oporbenog hira. Ako nešto treba mijenjati, možemo tražiti od HGK i nadležnog ministarstva da nešto mijenjaju”, istaknuo je Plenković.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Plenković otkrio koliko će iznositi covid dodatak za umirovljenike

Glas otoka

Istraživanje otkrilo kako javnost percipira ‘sukob’ Milanovića i Plenkovića

Glas otoka

U Šibeniku svečano otvoren centar poduzetničke poslovne infrastrukture ‘Adriatic Business Centre – ABC’

Glas otoka