GLAS OTOKA IZDVOJENO

PRVI OTOČNI PODCAST Serija podcasta i webinara započinje s temom pomorskog dobra

Udruga Pokret otoka organizira prvi otočni video podcast, a seriju podcasta i webinara započinje s temom pomorskog dobra.

Ako želite bolje upoznati pojam pomorskog dobra i nadležnosti nad njegovim upravljanjem; koja je uloga jedinice lokalne samouprave, a koja građana; što se sve promijenilo u procesu u posljednjih nekoliko godina te kako do koncesije i zašto je nekim koncesionarima oduzeta – bukirajte kalendar i pogledajte prvi otočni podcast koji će se održati 27. siječnja od 18 do 19.30 sati putem FB Live kanala.

Podcast “Pomorsko dobro” vodit će pokretov volonter Marko Bertolino, a njegov prvi gost je Stipe Čogelja, pročelnik Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije. Podcast će biti dostupan uživo na službenoj Facebook Stranici Pokret otoka/Island movement, dok prethodna registracija nije potrebna.

Nakon podcasta slijedi stručni webinar u kojem će Marko Bertolino pobliže objasniti razlike između koncesija i koncesijskih odobrenja te proces predaje njihovih zahtjeva i postupak koji prethodi koncesiji i donošenju odluke o koncesijskom odobrenju. Webinar će se održati 4. veljače od 10 do 11 sati. Svi sudionici moći će aktivno sudjelovati u edukaciji te postavljati pitanja.

Prijavnicu za sudjelovanje Udruga će uskoro objaviti na društvenim mrežama.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Maja Jurišić (ZA): ‘Najveći problem našeg društva je korupcija na svim razinama u vrlo sličnim oblicima’

Vedran Morin

WEBINAR Nedo Pinezić o turizmu na hrvatskim otocima

Glas otoka

OTOČNI DIJALOG Webinar o ruralnom razvoju otoka

Glas otoka