POLITIKA

Šibensko-kninska županija objavila javne natječaje za udruge i organizacije civilnog društva

Šibensko-kninska županija objavila je na svojim stranicama obavijest o javnim natječajima za dodjelu financijskih sredstava u okviru raspoloživih sredstava Proračuna za 2021. godinu.

Tako su otvoreni:

– Javni natječaj za financiranje javnih potreba iz područja zaštite okoliša i prirode Šibensko-kninske županije, više na LINKU.

– Javni natječaj za financiranje programa i projekata javnih potreba u kulturi Šibensko-kninske županije, više na LINKU.

– Javni natječaj za dodjelu financijskih sredstava za programe i projekte iz područja zdravstva, socijalne skrbi te veteranskim udrugama i udrugama sudionika i stradalnika Domovinskog rata, više na LINKU.

Prijedlozi programa i projekata dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima koji su, zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Šibensko- kninske županije. Javni natječaji za podnošenje prijava otvoreni su do 15. veljače 2021. godine, a prijave se dostavljaju na adresu Šibensko-kninske županije: Trg Pavla Šubića I, br. 2, Šibenik.

Ukupna planirana vrijednost javnih natječaja iznosi 1.114.500,00 kuna.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

OKRUGLI STOL Razvoj inovativnih tehnologija za održivost Jadranskog mora

Glas otoka

Javni poziv Šibensko-kninske županije za dodjelu poticaja poduzetnicima

Glas otoka

Centru za razvoj marikulture Šibensko-kninske županije 4,5 milijuna kuna

Glas otoka