Foto: uniline.hr
GLAS OTOKA ŠOLTA

Na Šolti novi krug prikupljanja donacija za Banovinu

Na otoku Šolti se nastavljaju prikupljati donacije stanovnicima s potresom pogođenih područja. Dobrovoljno vatrogasno društvo, stanovnici te Crveni križ otoka Šolte zajedničkim snagama neumorno prikupljaju, sortiraju, pakiraju pomoć stanovnicima potresom pogođenih područja.

Iz Općine Šolta prenose kako je iz ravnateljstva Crvenoga križa upućena molba da se donira sukladno potrebama: trajna hrana, higijenske potrepštine – za osobnu higijenu i za domaćinstvo, s naglaskom na pelene za djecu i higijenske potrepštine za žene i s obzirom na vremenske uvjete, potrebne su i grijalice, produžni kabeli, cerade, gumene čizme, kabanice, rukavice za rad i higijenske rukavice.

“Pravovremeno ćemo obavijestiti što je od donacija najpotrebnije i što se prikuplja u narednim periodima”, poručuju iz Općine.

Vrijeme u kojem potrebno možete dostaviti u prostorije DVD-a Šolta je od 14-22 sata svakim danom.

Predsjednica splitskog ogranka Crvenoga križa Inga Tomić Vrdoljak i potpredsjednica Sidranka Lebar zahvaljuju u ime Crvenoga križa svim mještanima otoka Šolte, Općini Šolta, DVD-u Šolta i Jadroliniji koji su pokazali veliko srce i solidarnost onda kada je napotrebnije.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")