Facebook
POLITIKA

Marko Vučetić: ‘Politika virskog načelnika je čisto blato incestuoznosti’

U jednoj od brojnih političkih objava na svom Facebook profilu, kandidat za gradonačelnika Grada Zadra na izborima koji se održavaju u svibnju i nezavisni saborski zastupnik, Marko Vučetić, među ostalim se dotaknuo i virskog čelnika Kristijana Kapovića, za kojega je ustvrdio da je “čisto blato incestuoznosti”.

“Plenković kaže da se oko Žinića podigla medijska histerija. Razumijem ga. Mediji mu ometaju duševni mir u kući koju mu je podarila stranka s dugogodišnjom kontemplativnom praksom. Dodir s hrvatskom politikom je nužno dodir s blatom, ali kroz to blato treba proći. Sjećam se da sam, kada sam provodio eksperiment na lokalnoj razini na otoku Viru, ostao iznenađen s blatom duboko incestuozne strukture ličnosti tamošnjeg političkog čelnika.

Ova incestuoznost se ne odnosi samo na njegove ženidbene običaje koji nisu u stanju nadići granice obiteljskog dvorišta, nego na apsolutno čitav javni život otoka Vira – od vladajuće koalicije, izbora suradnika, gospodarske aktivnosti, medijskog prikaza…Čisto blato incestuoznosti. Blato ne smije imati mir. Nigdje”, stoji u Facebook objavi Marka Vučetića.

Izvor: Facebook
(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")