Press/Millenium Promocija
GLAS OTOKA LOŠINJ

Predstavnici Jadranka trgovine uručili donacije obiteljima stradalima u potresu

Osiguravši vrijednu donaciju za pomoć dvjema obiteljima u petrinjskim naseljima Strašnik i Mošćenica, Jadranka trgovina d.o.o iz Malog Lošinja pridružila se nizu donatora koji pomažu stradalima u razornom potresu koji je pogodio područje Sisačko-moslavačke županije i brojnim obiteljima oduzeo domove.

Obitelj Golubović/Press/Millenium Promocija

“Duboko smo pogođeni sudbinom stanovništva koji su uslijed katastrofalnog potresa ostali bez sigurnosti i svojih domova. Nakon tragedije koja je pogodila Petrinju, Sisak, Glinu i okolna područja, svi naši zaposlenici su se uključili u pripremu donacija za stradale obitelji koju smo im željeli osobno uručiti. Našim štićenicima, obiteljima Golubović i Namesnik, ćemo osigurati kontinuiranu opskrbu potrebnim namirnicama kako bismo im barem malo olakšali tešku situaciju u kojoj su se zatekli”, izjavio je Milutin Džebić, direktor Jadranka trgovine, članice lošinjske Jadranka grupe.

Obitelj Namesnik/Press/Millenium Promocija

Uz osigurane pakete s namirnicama te odjećom i obućom koji su kupljeni zajedničkom donacijom svih zaposlenika i koje su predstavnici Jadranka trgovine donijeli s Lošinja, objema obiteljima omogućeno je besplatno ljetovanje na otoku Lošinju, kao i prednost pri zapošljavanju kadrova s potresom pogođenih područja. Također, Jadranka trgovina je osigurala stipendiju i svu potrebnu opremu kako bi mladoj generaciji u obitelji bio olakšan nastavak školovanja.

“Teško je riječima opisati koliko nam znači spoznaja da u ovako teškoj situaciji nismo sami. Nesebična želja divnih ljudi koji su se ujedinili da nam pomognu vraća nam nadu u naizgled neizvjesnu budućnost”, istaknuli su članovi obitelji Golubović i Namesnik.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Nakon dojave građana i naše reakcije, slijedi sanacija krova nad pothodnikom marketa Zagazine

Glas otoka