Press/DNŽ
GLAS OTOKA OSTALI

Potpisan ugovor o rekonstrukciji luke Ubli na Lastovu

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković potpisao je u petak, 15. siječnja, u Stonu Ugovor za rekonstrukciju luke otvorene za javni promet Ubli na otoku Lastovo, te Sporazum o potrebi sanacije i rekonstrukcije luke otvorene za javni promet luke Cavtat.

Na potpisivanju su bili i župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Joškom Cebalom i Žaklinom Marević, a župan je ujedno i supotpisnik Sporazuma za sanaciju cavtatske rive.

Zatim su ministar Butković i ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak obišli gradilište pristupnih cesta Pelješkome mostu. U njihovoj pratnji su bili i saborski zastupnik Branko Bačić, župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, načelnik Općine Konavle Božo Lasić, načelnik Općine Ston Vedran Antunica, načelnik Općine Orebić Tomislav Ančić, načelnik Općine Janjina Vlatko Mratović, predsjednik Uprave HC-a Josip Škorić i drugi uzvanici.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")