Press/OD Mali Lošinj
GLAS OTOKA LOŠINJ

Odgojni dom Mali Lošinj i Udruga veterana Domovinskog rata predali donacije Petrinji i Sisku

Odgojni dom Mali Lošinj i Udruga veterana Domovinskog rata Lošinj posjetili su 14. siječnja potresom stradalu Petrinju i Sisak.

Tom su prilikom Caritasu Sisačko-moslavačke županije predane donacije koje su netom prije polaska prikupljene uz pomoć članova i zaposlenika OD-a. Nakon toga se otišlo u službeni posjet Centru za socijalnu skrb u Petrinji, gdje su ravnateljici Mariji Čihor-Abramović iskazali spremnost za pomoć.

“Suradnja između ustanova je važna za dobro funkcioniranje radi postizanja cilja – dobrobiti korisnika. Odgojni dom Mali Lošinj kao ustanova za smještaj djece sa problemima u ponašanju spremna je ustupiti svoje stručne i prostorne kapacitete. Zajedničkom solidarnošću želimo pomoći potrebitim obiteljima oštećenima u ovom strahovitom potresu. Odgojni dom će u okviru svojih mogućnosti i nadalje pomagati koliko je god to moguće ljudima nastradalima u strašnom potresu”, poručila je ravnateljica Silvija Kocijan, te se zahvalila djelatnicima ustanove koji su nesebično pomagali na području pogođeno potresom.

Ravnateljica Odgojnog doma Silvija Kocijan također se zahvalila svojim kolegama Aldu i Gordanu Antoniniću koji su još 30. prosinca 2020. godine otišli u Sisak i od tada neumorno i nesebično pomažu ljudima na tom području.

“S obzirom na tretman koji smo kao predstavnici Lošinja doživjeli tamo, jasno je da su naši djelatnici, a i mnogi volonteri iz Malog Lošinja svojim radom i brigom pokazali Lošinj u pravom svjetlu, zbog toga im se kao ravnateljica Doma i osobno svima zahvaljujem”, zaključila je Kocijan.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Silvija Kocijan poslala poruku koja se neće svidjeti Ani Kučić

Glas otoka

Silvija Kocijan (HDZ): ‘Imam sposobnost, ideju, odlučnost i znanje kako unaprijediti stranku’

Glas otoka

Silvija Kocijan (HDZ): ‘Neetično je učlanjivati članove bliske obitelji u stranku pred izbore’

Glas otoka