22. siječnja 2021.
Vilson Berisha/Glas otoka
GLAS OTOKA

Ponovno obustavljeni natječaji za trajektne linije ‘Lopar – Valbiska’ i ‘Šipan – Lopud – Dubrovnik’

Na stranicama Agencije za obalni linijski pomorski promet objavljeno je da su zbog izjavljenih žalbi ponovno zaustavljeni natječaji za odabir brodara koji će pružati javnu uslugu javnog obalnog linijskog pomorskog prijevoza na državnim trajektnim linijama 338 Lopar – Valbiska i obratno i 831 Suđurađ – (Lopud) – Dubrovnik i obratno.

Podsjetimo, državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave je dana 18. prosinca 2020. objavila rješenja donesena povodom žalbi izjavljenih na dokumentaciju o nabavi u svakom od postupaka. Žalbe su odbijene kao neosnovane, čime su stvoreni uvjeti za nastavak postupaka. Novi rok za dostavu ponuda bio je 13. siječnja 2021. godine, međutim zbog novih žalbi ponovno su zaustavljeni natječaji.

Informacije o izjavljenim žalbama objavljene su u predmetnim postupcima javne nabave u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske. Do odluka Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave po žalbama u postupcima se neće poduzimati nikakve radnje, a otvaranje ponuda predviđeno za 25. siječnja 2021. godine također se neće održati.

Po primitku odluka Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave Agencija će o daljnjem tijeku postupaka obavijestiti javnost i poduzeti potrebne radnje sukladno istima, objavljeno je na službenim stranicama Agencije.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.