24. siječnja 2021.
POLITIKA

MUP o nestalim kamp-kućicama: ‘Dio je dostavljen, preostali dio provjeramo kome su raspoređene’

Služba za odnose s javnošću za Glas otoka je potvrdila kako policija provjerava sve informacije koje se pojave u javnom prostoru, a koje svojim sadržajem ukazuju na moguća protupravna ponašanja, pa je tako i u slučaju snimke koja je počela kružiti društvenim mrežama.

“Policija je odmah započela s provjerama u kojima sudjeluje nekoliko policijskih uprava. Osobe koje bi mogle imati korisne informacije vrlo brzo su identificirane i s njima su obavljeni razgovori”, rečeno je iz MUP-a za Glas otoka, odakle navode da provedenim provjerama i temeljem prikupljenih saznanja policija do sada nije utvrdila osnovanost navoda o nezakonitostima prilikom raspodjele mobilnih kućica.

“Naime, za dio mobilnih kućica utvrđeno je da su dostavljene osobama kojima su i bile namijenjene”, stoji u odgovoru, dok se za preostali dio provjerava kome su raspoređene s obzirom da je policija utvrdila da su pojedine osobe, kojima su bile namijenjene mobilne kućice, u međuvremenu dobile druge kućice, zbog čega su te osobe zatražile da se mobilna kućica namijenjena njima preraspodijeli dalje potrebitima.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

SLUČAJ KAMP KUĆICE Svoja saznanja prenijeli smo kolegama

Vedran Morin

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.