22. siječnja 2021.
Press Foto
DALMACIJA HRVATSKA

TRI RIJEKE ZA BANOVINU Kotizacija od natjecanja ‘Trail Tri rijeke’ donira se stradalima u potresu

Sportsko-turistička manifestacija “Trail Tri rijeke”, koji se organizira u sklopu Zrmanja Adventures Festivala, održat će se 24. travnja pod nazivom “Tri rijeke za Banovinu”. Organizatori najavljuju kako će cjelokupni iznos od kotizacije donirati području stradalom od potresa te pozivaju zainteresirane da se prijave na ovogodišnje, četvrto po redu trail natjecanje.

Press Foto

“Zbog niza teških okolnosti koje su zadesile Hrvatsku 2020./2021. godine, kako pademije bolesti COVID-19 tako i velikih potresa u gradu Zagrebu, Zagrebačkoj i Sisačko-moslavačkoj županiji, naša zemlja nije pretrpjela samo teške materijalne štete već se našla pred velikim ispitom čovječnosti, humanosti i solidarnosti koji su u ovom trenutku nužni i neophodni da bismo mogli krenuti dalje. U duhu spomenutog, stopostotni iznos natjecateljske kotizacije ovogodišnjega traila ‘Tri rijeke’ bit će doniran za pomoć potresom pogođenom području”, poručuju organizatori manifestacije.

Press Foto

Ovime se pozivaju zainteresirani sudionici da se uključe u ovogodišnji trail. Dobrodošli su svi, bez obzira na dob i kondicijsku spremu.

“Računajući na respektabilan broj sudionika prethodnih godina, vjerujemo da ćemo prikupljenim sredstvima biti u stanju izgraditi jednu kuću ljudima koji su ostali bez doma”, rekao je organizator traila “Tri rijeke za Banovinu”, Đuro Župan.

Sve informacije mogu se pronaći na stranici zrmanjaoutdooradventures.com.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.