Pixabay
DALMACIJA HRVATSKA

Javni poziv TZ Zadarske županije za udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama

Turistička zajednica Zadarske županije objavila je Javni poziv za udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora koji obuhvaća promociju smještajne i ostalih oblika turističke ponude destinacije.

“Riječ je o javom pozivu putem kojeg ostvarujemo ključne suradnje s partnerima u promociji turizma Zadarske županije. Navedeni poziv, uz već dva prethodno objavljena (za događanja i DMK), objavljujemo s ciljem što kvalitetnije promidžbe ove 2021. godine koja će biti izuzetno zahtjevna. Stoga je važnije nego ikada usmjeriti sredstava i promidžbu u zajedničke programe, ključna tržišta i boriti se za svakoga gosta. Očekujemo kvalitetne medija-planove i odlične zajedničke kampanje sustava turističkih zajednica i privatnog sektora“, izjavila je direktorica TZ-a Zadarske županije, Mihaela Kadija.

Javni poziv za udruženo oglašavanje u 2021. godini upućen je subjektima privatnog sektora, a suradnja s odabranim partnerom ima cilj podići svjesnost o brendu Zadarska regija/Zadar Region na odabranom strateškom tržištu kroz oglašavanje na društvenim mrežama, putem online medija, radijskog, televizijskog i vanjskog oglašavanja te oglašavanja u tisku.

Krajnji rok za podnošenje svih prijava je srijeda, 3. veljače 2021. godine.

Predmetni javni poziv objavljen je na web stranicama Turističke zajednice Zadarske županije, a dostupan je putem sljedeće poveznice.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Dva Javna poziva Turističke zajednice Zadarske županije za dodjelu potpora u 2021. godini

Glas otoka