24. siječnja 2021.
HRVATSKA ISTRA I KVARNER

Istarska županija također na online nastavi za učenike viših razreda do 31. siječnja

Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je Odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije u II. polugodištu školske godine 2020./2021., do 31. siječnja 2021. godine.

Odluka je donesena temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju broja novozaraženih i hospitaliziranih osoba u Istarskoj županiji tijekom posljednjih mjesec dana, a istovremeno uzimajući u obzir povećanu mobilnost građana i s time povećani broj ostvarenih kontakata u navedenom razdoblju – te uz pozitivno očitovanje ravnatelja osnovnih i srednjih škola na području Istarske županije i njihovih osnivača Istarske županije, Grada Pule, Grada Rovinja, Grada Poreča, Grada Umaga, Grada Labina i Grada Pazina.

Od 18. siječnja 2021. godine nastava će se odvijati:

– prema modelu C nastava na daljinu (online) – u svim srednjim školama, te u osnovnim školama u predmetnoj nastavi (u višim razredima osnovnih škola, od V. do VIII. razreda) Istarske županije.

– Nastava u osnovnim školama u razrednoj nastavi (u nižim razredima osnovnih škola, od I. do IV.) Istarske županije, odvijat će se prema modelu A (nastava u školi).

Odluka stupa na snagu od 18. siječnja 2021. godine te se određuje na razdoblje do 31. siječnja 2021. godine.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Istarski stožer preporuča odgodu svih međužupanijskih sportskih susreta i natjecanja

Glas otoka

Nove mjere Stožera civilne zaštite Istarske županije

Glas otoka

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.