22. siječnja 2021.
Vedran Morin/Glas otoka
GLAS OTOKA PROMO

Otvoreni oglasi za posao u Omišlju, Malom Lošinju, Pagu, Kukljici, Hvaru, Pučišćima, Visu i Korčuli

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Na njihovoj stanici je trenutno više od 1.500 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu.

TEXO MOLIOR d.o.o. iz Malog Lošinja zapošljava inženjera građevine (m/ž) za vođenje radova na gradilištu. Radi se o terenskom poslu, zbog čega morate imati položen vozački ispit B kategorije. Kandidati moraju imati završen fakultet, akademiju, magisterij i/ili doktorat, minimalno 5 godina iskustva, te znati koristiti računalo u Windows okruženju. Poslodavac osigurava samački smještaj. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 08.02. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

LNG Hrvatska d.o.o. traži čak 3 operatera (m/ž) za rad u općini Omišalj na otoku Krku. Osobe zaposlene na ovoj poziciji obavljaju poslove iz djelokruga rada Službe za upravljanje i održavanje terminala, ali i druge poslove po nalogu i uputama voditelja službe, direktora sektora i Uprave LNGH. Morate biti spremni za rad na visini i u eksplozivnoj atmosferi. Imate SSS tehničke struke, minimalno 3 godine radnog iskustva, aktivno znanje engleskog jezika, vozačku dozvolu i dobro se snalazite u radu na računalu? Onda ste odličan kandidat za ovu poziciju. Prijaviti se možete do 20.01. Aplicirajte!

Ustanova za zdravstvenu njegu i fizikalnu terapiju u kući — Dijana Ban zapošljava medicinsku sestru (m/ž). Mjesto rada je Mali Lošinj, a rok prijave 10.02. Radno iskustvo nije važno. Potrebna je licenca Hrvatske komore medicinskih sestara. Poslodavac osigurava ugovor na neodređeno. Telefonski broj poslodavca možete pronaći na poveznici.

Novak Graditeljstvo d.o.o. zapošljava tesara (m/ž) u gradu Pagu. Očekuje se trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, te minimalno jedna godina radnog iskustva. Potrebno je i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Poslodavac kvalitetnom kandidatu osigurava ugovor na neodređeno. Smještaj je osiguran. Za detalje i prijavu kliknite na link.

Obrt FOX traži čak 6 prodavača (m/ž) sladoleda, 3 pomoćna kuhara (m/ž), 10 konobara (m/ž) i 3 slastičara (m/ž) za rad u naselju Kukljica na Ugljanu. Kandidati moraju imati završenu trogodišnju srednju školu i minimalno godinu dana radnog iskustva. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Prijave se zaprimaju do 05.02. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje za više informacija.

HRVACE MARKET d.o.o. zapošljava 3 prodavača (m/ž) za prodaju svježeg mesa i suhomesnatih proizvoda. Mjesto rada je Hvar. Radi se o sezonskom poslu. Poslodavac osigurava samački smještaj. U obzir dolaze i kandidati bez radnog iskustva, a glavni uvjet je završena srednja škola. Za detalje ovog natječaja, otvorenog do 15.02. kliknite na poveznicu.

Grikula d.o.o. planira zaposliti 2 pekara (m/ž) u općini Pučišća na Braču. Nudi se ugovor na neodređeno i plaćen smještaj. Rok prijave na natječaj je 07.02. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Dom za starije i nemoćne osobe Vis zapošljava na poziciji: viša medicinska sestra (m/ž). Za prijavu morate imati položen vozački ispit B kategorije i godinu dana iskustva na istom ili sličnom radnom mjestu. Prijaviti se možete do 31.01. Detalje o načinu prijave možete pronaći na poveznici.

Putnička agencija PITTER traži jednog nautičkog tehničara (m/ž) u Vodicama i jednog u naselju Jezera. Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za pripremu i primopredaju plovila u charteru. Traži se trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, znanje engleskog i njemačkog jezika, te godina dana iskustva na istom ili sličnom poslu. Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije.

Dječji vrtić ANĐELI ČUVARI iz Korčule traži odgojitelja (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Radno iskustvo nije uvjet. Više informacija o ovom natječaju, otvorenom do 18.01. možete pronaći na linku.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.