24. siječnja 2021.
HRVATSKA SREDIŠNJA HRVATSKA

Hotela Panonija će zbrinuti 160 stanovnika Siska i okolice čiji su domovi stradali u potresu

U subotu, 09. siječnja, nakon sastanka Nacionalnog stožera u Petrinji, potpredsjednik Stožera Darko Horvat sastao se s predstavnicima Grada Siska i vlasnicima Hotela Panonija, te statičarima koji su u preliminarnom pregledu zgradu tog hotela označili narančastom naljepnicom s uputom za detaljan pregled.

Statičari su detaljano pregledali zgradu te utvrdili kako osnovni konstrukcijski dijelovi zgrade nisu oštećeni, hotel je statički siguran za prihvat oko 160 stanovnika Siska i okolice.

Nakon dogovora s gradom Siskom te uz angažman poduzetnika sisačkoga kraja, obavit će se manji građevinski zahvati na sanaciji dijela šteta Hotela Panonija kako bi, što je prije moguće, u njega preselili dio građana iz školske sportske dvorane u Sisku. Preseljenjem u hotel, građanima bi na jednom mjestu bile osigurane sve potrebne epidemiološke mjere, kao i prehrana, priopćeno je.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Izdano crveno upozorenje za područje Velebitskoga kanala i narančasto za područje sjevernog i srednjeg Jadrana

Glas otoka

Tehničko nadgledanje postrojenja LNG terminala na otoku Krku

Glas otoka

U Hrvatskoj 11 novozaraženih, ukidaju se e-propusnice

Glas otoka

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.