24. siječnja 2021.
GLAS OTOKA HVAR POLITIKA

Poziv za iskaz interesa za kupnju grobnica u Starom Gradu

Grad Stari Grad je objavio poziv za iskaz interesa mještana s područja lokalne samouprave ispunjavanjem priložene ankete u svrhu definiranja proširenja “Gradskog groblja Stari Grad”, a koja će biti određena prema približnom broju zainteresiranih za kupnju grobnica na istom.

“Mole se svi zainteresirani građani koji su proteklih godina iskazivali interes u Komunalnom Stari Grad ili u Gradu da ispune anketu te odaberu tip grobnog mjesta za koji su zainteresirani kako bi nadležne službe raspolagale aktualnom informacijom o stvarnim potrebama, a čime bi se ubrzala realizacija proširenja groblja”, navode iz Grada Stari Grad.

Anketu je moguće ispuniti i/ili dostaviti u prostorijama Odsjeka za prostorno planiranje i uređenje, zaštitu okoliša, komunalne poslove i poslove redarstva JUO Grada Staroga Grada na adresi “Novo riva 3”, radnim danom od 09:00 – 11:00 sati. Također, popunjena se anketa može poslati putem adrese e-pošte grad@stari-grad.

Ispunjene ankete mogu se dostaviti Gradu Starom Gradu zaključno s 26. veljače 2021. godine, a iste možete preuzeti na stranicama Grada.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.