24. siječnja 2021.
POLITIKA

Grad Petrinja se zahvaljuje svima na riječima podrške, donacijama i solidarnosti

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović na svojoj se Facebook stranici “Rad za naš grad” zahvalio u ime Grada i građana Petrinje na solidarnosti u katastrofi koja je pogodila ovaj grad.

“Nema riječi koja bi opisala katastrofu, ogromnih razmjera koja je pogodila grad Petrinju i okolicu, ali isto tako nema riječi ZAHVALE za sve koji su od prvog do današnjeg dana uz nas. Stoga neizmjerno HVALA, ljudi sila ste i radi vas još mi Petrinjci ostajemo moralno jaki i odolijevamo svakom sljedećem i sljedećem potresu”, navodi se u poruci petrinjskoga gradonačelnika.

Petrinja je tek jedan od gradova i sela pogođenih potresom koji je zatresao područje središnje Hrvatske 29. prosinca 2020. godine. Strašan potres odnio je osam ljudskih života, od kojih je najmlađoj bilo samo 13 godina. Nakon tog strašnog događaja, cijela Hrvatska se solidarizirala u prikupljanju pomoći i donacija, a obnova će trajati mjesecima, možda i godinama. Nažalost, brojni potresi i dalje potresaju ovo područje te se razmišlja o evakuaciji stanovništva.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Gradonačelnik Petrinje autom razbio metalnu ogradu u centru grada i pobjegao s mjesta događaja

Glas otoka

Gradonačelnik Petrinje nakon novog potresa: ‘Popadalo je čak i ono što je popravljeno’

Glas otoka

Gradonačelnik Petrinje: Stožer je očito svrha sam sebi, nisam pozvan na sastanak

Glas otoka

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.