Pixabay
DALMACIJA HRVATSKA

Dva Javna poziva Turističke zajednice Zadarske županije za dodjelu potpora u 2021. godini

Turistička zajednica Zadarske županije objavila je dva Javna poziva za dodjelu potpora u 2021. godini.

Javni pozivi su objavljeni za: 

  • događanja u 2021. godini;
  • programe destinacijskih menadžemnt kompanija (DMK).

Predmeti ovih Javnih poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice Zadarske županije programima/projektima koji podižu vidljivost regionalnog brenda, pridonose obogaćivanju turističke ponude i kreiranju novih motiva dolazaka turista na cijelom području Zadarske županije.

Pozivi su upućeni subjektima javnog i privatnog sektora:

Javni poziv za događanja, kao i do sada, namijenjen za događanja koja se odvijaju na teritoriju Zadarske županije, predstavljaju motiv dolazaka turista na destinaciju, stvaraju dodatnu ponudu, poglavito u pred i posezoni, te imaju snažan promidžbeni efekt zbog posebnosti i/ili unikatnosti. Potpore su usmjerene isključivo na marketinške aktivnosti.

Drugi je Poziv namijenjen programima razvoja i uvođenja na tržište složenih turističkih proizvoda posebnih interesa. Ideja je pružiti podršku turističkim agencijama koje su specijalisti za destinaciju, odnosno nude paket-aranžmane isključivo u zadarskoj županiji s naglašenim doživljajnim aspektom.

Predmetni javni poziv objavljen je na web stranicama Turističke zajednice Zadarske županije na, dok će “online” prijava biti moguća u periodu 20.-29. siječnja, odnosno do samoga roka za prijavu. Konačnu odluku o visini potpora donijet će Turističko vijeće Turističke zajednice Zadarske županije, a rezultati će također biti objavljeni na Internet stranicama TZ-a.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Javni poziv Dubrovačko-neretvanske županije za sufinanciranje projekata organizacije manifestacija u turizmu

Glas otoka

Javni poziv TZO Malinska-Dubašnica za prijavu programa financiranja marketinških aktivnosti

Vedran Morin

Potpore male vrijednosti za poduzetnike s područja Primorsko-goranske županije

Glas otoka