GLAS OTOKA KRK

DOBRINJ WINTER SESSION Live stream Blacksoul/PEZNT

Ove srijede, 23. prosinca s početkom u 16 sati, u sklopu Kulturnog Dobrinja, imamo priliku ispratiti Dobrinj Winter Session, realiziran u partnerstvu Kulturnog Dobrinja i Mixmag Adria portala.

Riječ je o live sessionu Blacksoul/PEZNT Live@Dobrinj koji u ovo pandemijsko i zimsko vrijeme, osim dobre glazbe, donosi i snimke predivne prirodne ljepote koje okružuju ovo mjesto, a sve sa ciljem osvještavanja toga da su glazba i kultura općenito, kao i fizička aktivnost neizostavni dio života svih nas, bez obzira na sve što nam se u određenim trenucima događalo.

Stream će se moći pratiti na Mixmag Adria Facebook stranici, YouTube kanalu, a bit će dostupan i na Facebook stranici Kulturni Dobrinj te na Blacksoul i PEZNT FB stranicama.

Dobrinj Winter Session je dio projekta Kulturni Dobrinj koji je pokrenula nekolicina entuzijasta, članova Kulturnog Društva Dobrinj, iz prekrasnoga pitoresknog mjesta na otoku Krku u suradnji s Općinom Dobrinj i Turističkom zajednicom Općine Dobrinj.

“Na sve nevolje koje je 2020. stavila pred nas odgovaramo samo pozitivom, dobrom glazbom i promocijom kulture. Stoga se rasplešite u ovo blagdansko vrijeme u svojim domovima i uživajte u prekrasnom pogledu na malo mjesto u centru otoka – Dobrinj”, poručuju organizatori.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

VIDEO Dobrinj obilježava Godinu čitanja u Hrvatskoj kroz video serijal ‘Čitaba’

Glas otoka