Foto: Vatrogasci Selca
BRAČ GLAS OTOKA

Vatrogasci Selca lokalnim ustanovama darivali maske, dezinficijense i ostala zaštitna sredstva

Vatrogasci iz Selca na otoku Braču, uz pomoć donatora, darivali su sumještane prigodnim potrepštinama u ovo pandemijsko vrijeme.

“Danas smo posjetili javne ustanove Selca te im uručili jednokratne maske, dezinficijense te ostala zaštitna sredstva, a koja će im biti od velike pomoći u radu, kao i sprječavanju širenja virusa COVID 19. Vatrogasci DVD-a Selca uručili su prigodne pakete Osnovnoj školi Selca, vrtiću, Domu za starije, Udruzi Ruka i ambulanti Selca te je podijeljeno preko 1000 jednokratnh zaštitnih maski, 500 lateks rukavica i 40 litara dezinfekcijskih sredstava”, navode u objavi na Facebook stranici.

Božićno je vrijeme, vrijeme radosti, vrijeme darivanja, a koje je ove godine ipak drugačije nego prethodnih godina. Epidemija koronavirusa donijela je brojne životne promjene, utjecala na svih nas, na način koji živimo i djelujemo.

“Nadamo se i vjerujemo kako će im ovi mali prigodni znakovi pažnje biti od pomoći – ostanimo odgovorni, ostanimo zdravi”, poručili su.

 

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Noćna spasilačka akcija vatrogasaca kod uvale Točinjak na Braču

Vedran Morin