17. siječnja 2021.
Foto: Facebook (NK Sutivan)
BRAČ GLAS OTOKA

Novosti iz Narodne knjižnice Sutivan

I ove su godine volonteri opremili knjižnicu za nadolazeće blagdane, objavili su iz Narodne knjižnice “Antonio Rendić Ivanović” u Sutivanu. 

“Čak je i strašni Mrakodiv – noćni čuvar knjižnice navukao božićni kostim a tu je i blagdanski Saitama – One Punch Man. Naravno pripremili smo i mnoštvo novih naslova, uvijek čitane božićne klasike za djecu a održat će se i pokoja nagradna igra te podijeliti prigodni pokloni najvrjednijima”, navode u objavi na svojoj Facebook stranici.

Iz Narodne knjižnice Sutivan napominju da posluju u posebnom režimu rada zbog pandemije i u ukupnom prostoru (knjižnice i čitaonice) može boraviti najviše 5 korisnika istovremeno uz pridržavanje propisanih mjera. Svi sastanci koji se povremeno održavaju u čitaonici a okupljaju više od 5 ljudi moraju biti uredno najavljeni knjižničaru i lokalnom stožeru Civilne zaštite te organizatori moraju voditi propisane evidencije i prostor ostaviti uredan i dezinficiran za druge korisnike.

“U ovoj godini imat ćemo još jedno astronomsko druženje na otvorenom koje ćemo posebno najaviti, a u međuvremenu uživajte u predblagdanskom štimungu i čuvajte zdravlje i živce”, poručili su iz Narodne knjižnice Sutivan.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.