17. siječnja 2021.
Ilustracija: Pixabay
GLAS OTOKA IZDVOJENO VIR

I ove godine pokrenuta humanitarna akcija za pučku kuhinju u Zadru

Udruga dragovoljnih darivatelja krvi Vir i ove godine organizira prikupljanje hrane i higijenskih potrepština za pučku kuhinju u Zadru od ponedjeljka do ponedjeljka, 07. do 14. prosinca, u Viru, Vrsima i Privlaci.

U Viru će se tako humanitarna akcija odvijati u Župnom dvoru Vir navedenim danima od 08 do 18 sati. U Privlaci su postavljene kutije u prehrambenim trgovinama i akcija traje kroz sve dane jednako kao u Viru, dok se u Vrsima prikuplja od četvrtka, 10. prosinca, do ponedjeljka, 14. prosinca, u prostorijama Aktiva darivatelja krvi Vrsi.

Prošle godine prikupljeno je 2 tone pa se organizatori nadaju da bi se slična kilaža hrane i ostalih potrepština mogla ponoviti i ove godine. Za sve koji se žele pridružiti akciji, a nisu u blizini, informacije mogu dobiti u Facebook grupi “Udruga dragovoljnih darivatelja Krvi Vir” ili od predsjednika Udruge, Gorana Vickovića, na broj 0997647554.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.