17. siječnja 2021.
Vedran Morin/Glas otoka
GLAS OTOKA LOŠINJ

Nastavlja se natječaj za odabir brodara koji će pružati uslugu pomorskog prijevoza na liniji Mali Lošinj – Unije – Susak

Nakon što je Glas otoka objavio da je do daljnjeg zaustavljen natječaj za odabir brodara koji će pružati javnu uslugu javnog obalnog linijskog pomorskog prijevoza na državnoj brodskoj liniji “310” Mali Lošinj – Unije – Susak – Srakane i obratno, obzirom da je na dokumentaciju o nabavi izjavljena žalba Državnoj komisiji za kontrolu postupaka javne nabave, zbog čega je dovodena upitnost održavanja ove linije u određenom roku, Agencija za obalni linijski pomorski promet objavila je da se natječaj nastavlja.

Novi rok za dostavu ponuda je 22. prosinca 2020. godine u 11:00 sati. Obavijest o izmjenama ili dodatnim informacijama (Ispravak) objavljena je dana 3. prosinca 2020. godine u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske, u dijelu “Objave javne nabave”. Izmjene se odnose samo na produljenje roka dostave.

“Stručno povjerenstvo će prispjele ponude otvoriti 22. prosinca 2020. godine po isteku roka za dostavu ponuda u prostorijama Agencije za obalni linijski pomorski promet (Ulica grada Antofagaste 6, 21000 Split). Rok za donošenje odluke o odabiru je 30 dana od isteka roka za dostavu ponuda”, objavila je Agencija napominjući ponuditeljima da se ponude moraju podnijeti isključivo elektronički u Elektronički oglasnik javne nabave RH dostupan na sljedećoj poveznici.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.