17. siječnja 2021.
Facebook
GLAS OTOKA IZDVOJENO UGLJAN

Humanitarna akcija za korisnike Psihijatrijske bolnice Ugljan

Potaknuta teškom epidemiološkom i gospodarskom situacijom, građanka dobroga srca samoinicijativno je odlučila pokrenuti akciju kojom bi se pomoglo onima koje je ova situacija dodatno pogodila, korisnicima Psihijatrijske bolnice Ugljan (Otočkih dragovoljaca 42, 23275 Ugljan, tel: 023/208-200, e-pošta: ravnatelj@pbu.hr).

Akcija će obuhvaćati sljedeće:

  • Skupljanje odjeće i obuće. Ako imate odjeće koja je očuvana i nekome upotrebiva, moći ćete to donijeti u simboličnom vremenu darivanja, od 6.12. (Sv.Nikola) do 13.12. (Sv. Lucija) od 10-12 h i 17-19 h u dom u Sutomišćicu (iznad Caffe bara Jadran) te odložiti na za to predviđeno mjesto. Važno je da je odjeća čista, te po mogućnosti topla. Potrebno je i donje rublje, posebno čarape. Također, možete donijeti i posteljine, deke, prekrivače.
  • Skupljanje higijenskih potrepština (šamponi, sapuni,paste za zube, britvice, pjene za brijanje, vlažne maramice …). Moguće će biti donijeti u dom i u dućan “Bure” u Sutomišćici.
  • Novčane donacije u dućanu “Bure” u Sutomišćici. U dogovoru s nadležnim osobljem PB Ugljan, kupit će se potrepštine koje su potrebne korisnicima, ovisno o svoti novca koja se skupi.

“Probajmo u ovom neobičnom Adventu razveseliti one potrebite, jer naše malo nekome je zaista puno”, poručila je.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.