17. siječnja 2021.
Foto: Press (EPK)
HRVATSKA ISTRA I KVARNER

Blagdansko sniženje suvenira Europske prijestolnice kulture

Uoči blagdana pred nama, započela je prodaja suvenira Europske prijestolnice kulture po sniženim cijenama i uz posebne pogodnosti. 

Foto: Press (EPK)

U ponudi su razni uporabni predmeti koji tematiziraju 2020., važnu godinu u kojoj je Rijeka, unatoč svim pandemijskim izazovima, uspješno nosila i nosi prestižnu titulu Europske prijestolnice kulture. Za mnoge ovi suveniri mogu biti lijep blagdanski dar koji čuva trajnu uspomenu na najveći kulturni projekt u Hrvatskoj koji je pozitivno obilježio izazovnu 2020. godinu u Rijeci.

U ponudi EPK suvenira su: kišobrani, blokovi, kemijske olovke, platnene torbe, muške i ženske T- shirt majice, zaštitne maske za lice, veliki i mali rokovnici, šalice, privjesci, plastične i metalne boce te EPK zvonca – jedinstveni suvenir s velikog, svečanog otvorenja EPK godine, koje je održano u riječkoj luci 1. veljače.

Foto: Press (EPK)

Popusti se kreću i do 60%, pa su cijene suvenira od 4,00 kn do 52,50 kn, uz dodatne posebne pogodnosti za kupce. Uz kupljeni kišobran i bilo koji drugi proizvod, kupci dobivaju još 10% popusta na ukupnu cijenu. Uz kupovinu jednog rokovnika, kemijska olovka je gratis, a uz kupovinu 2 rokovnika (malog ili velikog) gratis su kemijska olovka, blok ili privjesak. Za dvije kupljene T-shirt majice kupci ostvaruju za 5 kn nižu cijenu po majici.

Suveniri se mogu pronaći u Exportu na riječkoj Delti te u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci. Radno vrijeme Exporta na Delti (Grobnička riva bb) u prosincu je četvrtkom i petkom od 15.00 do 20.00 sati te subotom i nedjeljom od 11.00 do 20.00 sati. Export je zatvoren na blagdane i praznike. Muzej moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci (Krešimirova 26c) radi od utorka do petka između 12.00 i 19.00 sati te subotom i nedjeljom od 10.00 do 17.00 sati. Muzej je ponedjeljkom i praznikom zatvoren.

 

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Ostavite komentar

* Korištenjem ovoga obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima putem ove web stranice.