Pixabay
BRAČ GLAS OTOKA IZDVOJENO

Humanitarna akcija ‘Bročko uje za vridne jude’

S obzirom da nam se bliži vrijeme darivanja, pokrenula se humanitarna akcija kojom Bračani doniraju svoje maslinovo ulje kliničkim bolničkim centrima u Hrvatskoj, odnosno vrijednim ljudima koji u njima rade, pogotovo u ovim izazovnim vremenima pandemije COVID-19.

Ukoliko želite sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji ”Bročko uje za vridne jude”, molimo vas da količinu vašeg maslinovog ulja koju želite donese u ured Turističke zajednice, u periodu od ponedjeljka 30. studenog 2020. do petka 4. prosinca 2020., u vremenu od 8:00 h – 12:00 h. Poželjno bi bilo da ambalaža bude staklena, no nije nužno. Minimalna količina je 1l, a na vama je odluka koliko želite i možete donirati.

Na ambalažu napišite ime vašeg OPG-a kako bio znali tko je donirao. Djeca iz Dječjeg vrtića ”Sutivan” i Osnovne škole ˝Sutivan˝ će nacrtati prigodne etikete/čestitke koje će se objesiti na boce i napisati ručno na njih od koga je donirano ulje u toj boci.

Nakon završenog prikupljanja, maslinovo ulje će se distribuirati po Kliničkim bolničkim centrima u Hrvatskoj, a o točnim odredištima i količinama će se javnost pravodobno informirati. Neka bračko ulje donese radost i uljepša blagdane svima koji se brinu za naše zdravlje te svima koji će na žalost i ove blagdane provesti odvojeni od svojih najbližih.

Uključena su sva mjesta otoka Brača, a koordinaciju su preuzele bračke Turističke zajednice.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Lovran za Petrinju: Prodajna izložba umjetničkih radova Charlesa Billicha

Glas otoka

ZAJEDNIČKIM SNAGAMA Gotovo 14 tona potrepština prikupili stanovnici otoka Korčule i Orebića za Baniju

Glas otoka

Mladi otoka Pašmana organizirali humanitarnu akciju ‘Ulipšajmo Božić’

Glas otoka